EducaCie

Beste biologen,

 

Tijdens jullie colleges of practica zijn jullie ons vast eens tegengekomen als onderwijscommissie voor deze geweldige opleiding. Alhoewel, geweldig… er valt natuurlijk altijd wat te verbeteren; en daarom organiseren wij elke periode vakevaluaties waarbij we de feedback van studenten gebruiken om ervoor te zorgen dat een vak in het vervolg nóg beter gedoceerd kan worden.

Ook zorgen wij er als EducaCie voor dat jij de mogelijkheden van jouw studie én werkveld  kent en een netwerk kan opbouwen voor wanneer je af gaat studeren. Dit doen we door middel van het organiseren van verschillende activiteiten per jaar: van voorlichtingsavonden voor studeren in het buitenland tot aan bedrijvenexcursies gewoon hier in Nederland.

Om je meer te oriënteren op de mogelijkheden binnen je studie geven wij jaarlijks ‘De alternatieve studiegids’ uit. Hierin staan stukken geschreven door huidige studenten over vakken die zij hebben gevolgd. Het is een ideale gids om te gebruiken bij het kiezen van je Major en de keuze vakken die je wilt gaan volgen in je tweede en derde jaar. Spreek een van ons aan of stuur een mailtje als je een vak gevolgd hebt dat nog niet in de alternatieve studiegids staat!

Verder: Heb je een studiegerelateerde vraag, wil je een keer meevergaderen of ons helpen met een activiteit op te zetten? Daarvoor mag je ons ten alle tijden aanspreken in de wandelgangen, tijdens een borrel, of door een mailtje te sturen.

 

Liefs,
De EducaCie van B.V.W. ‘Biologica’

 

Contact: educacie.biologica@wur.nl