B.V.W. 'Biologica' FAQ


Wat is een TMD?

Dat is een Tussen-de-Middag-Dienst. Deze zijn iedere week op dinsdag en donderdag van ongeveer 12:30 tot 13:30 uur, in het biologenhok (C0111) op het Forum. Tijdens zo’n dienst zit minstens een iemand van het bestuur in het hok. Je kunt langs komen om iets te vragen of door te geven, of gewoon voor een gezellig praatje.

 

Wanneer is het bestuur aanwezig in het Biologicahok?

Sowieso is er tijdens de TMD iemand aanwezig. Daarnaast zijn we vaak in andere pauzes aanwezig, en met regelmaat ook ’s ochtends en ’s middags. Op maandagavond vergaderen we normaal altijd vanaf 19:30 in het biologenhok op het Forum.

 

Waar vind ik wanneer de activiteiten van Biologica zijn?

Dit kun je op verschillende manieren terugvinden:

  • Op deze site bij de Agenda.
  • Op het whiteboard die naast de deur in het biologenhok hangt.
  • In de agenda die in de Bioflits (de nieuwsbrief die je eens per week in je wur-mailbox ontvangt) staat. Ontvong je deze niet meer, schrijf je dan hier in!
  • Ook kun je lid worden van onze groep op Facebook, waar activiteiten worden aangekondigd.
  • Door lid te worden van de promotie WhatsAppgroep.

Als ik interesse heb in een commissie van Biologica, wie mail ik dan?

Als je interesse hebt in een commissie dan kan je contact leggen met de contactpersoon van de commissie of bij de Commissaris Commissies, die onderdeel van het bestuur is. De contactpersoon vind je op de site onder het kopje ‘Commissies’ en dan bij de commissie waar je in geïnteresseerd bent. De Commissaris Commissies bereik je via de bestuursmail: bvw.biologica@wur.nl. Ook is het mogelijk om op deze website de commissie-interesse-enquête in te vullen. Zo kan je snel en makkelijk aangeven in welke commissie(s) je interesse hebt. Voor de interesse-enquête klik hier.

 

Wat is een ALV?

Een ALV is een Algemene Leden Vergadering van de studievereniging B.V.W. ‘Biologica’, deze wordt 4 x per jaar gehouden. Tijdens de vergadering wordt alles wat er in de afgelopen periode is gebeurd besproken en verantwoord, tevens wordt een overzicht van het financiële verslag gegeven. Ook kunnen alle commissies kort vertellen waar ze nu mee bezig zijn. Bij de vergadering zijn alle Biologicaleden welkom. Bij een Wissel ALV, wordt het oude bestuur uitgestemd en het nieuwe bestuur ingestemd.

 

Ik studeer dit jaar af, word ik dan automatisch lid-af?

Nee, je wordt niet automatisch lid-af, je moet hiervoor een apart mailtje sturen naar bvw.biologica@wur.nl.

 

Ik wil me afmelden voor Biologica, hoe moet dit?

Stuur een mailtje naar bvw.biologica@wur.nl, waarin je vermeldt dat je geen lid meer wilt zijn. De secretaris zal je uit het ledenbestand halen en zal een bevestigingsmail sturen.

 

Ik heb een vraag die hier niet tussen staat. Waar kan ik terecht?

Stuur een mail naar bvw.biologica@wur.nl en we zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden!