Alternatieve Studiegids


Beste leden, 

Deze versie van de Alternatieve Studiegids is inmiddels al wat verouderd. We zijn daarom met de EducaCie bezig met het maken van een nieuwe versie! Heb je nog stukjes van vakken gezien die niet meer kloppen en wil je daar best een nieuw stukje voor schrijven? Mail dan naar educacie.biologica@wur.nl!


Dames en Heren, daar is hij dan! De Alternatieve studiegids! Ben je bezig met het kiezen van een major, maar weet je niet precies wat de verschillende majors moet verwachten? Ben je nog aan het kiezen welke specialisatie je in je master wil gaan doen? Of ben je nog op zoek naar een leuk vrije keuzevak? Dan kan deze gids je misschien helpen.

 

Verschillende biologen hebben hun ervaringen tijdens verschillende vakken voor ons opgeschreven en wij hebben ze vervolgens gebundeld in deze gids. Zo lees je ook een keer iets anders dan het verkooppraatje van de docenten. Naast de ervaring van de schrijvers zijn ook de Evasys uitslagen erbij gezet. Dit zijn niet de volledige Evasys uitslagen. Als je graag de gehele Evasys uitslag wilt zien, kan je deze vinden onder ‘vakevaluatie rapport’ bij het desbetreffende vak in de studiegids van de universiteit: https://ssc.wur.nl/Studiegids.

 

Heb je zelf nog een vak gevolgd waarvan je denkt dat het interessant is voor biologen en staat er nog geen evaluatie in deze gids, neem dan contact op met ons door een mailtje te sturen naar educacie.biologica@wur.nl.

Download
Alternatieve studiegids
Alternatieve-Studiegids-20162.pdf
Adobe Acrobat document 4.9 MB