Bestuur

Het 56ste bestuur der B.V.W. ‘Biologica’ bestaat uit:

 

Voorzitter: Tanweer Joemmanbaks
Secretaris: Tim Bosman
Penningmeester: Harald Holm
Commissaris PR: Anne Kimpel
Commissaris Extern: Martijn de Roij
Commissaris Studie: Samantha Popma
Commissaris Commissies: Naomi Berbée


Voorzitter

Hoi allemaal, 

 

Mijn naam is Tanweer Joemmanbaks. Na acht maanden bezig geweest te zijn als secretaris van het 55ste bestuur, zal ik de komende vier maanden doorbrengen als voorzitter van de vereniging. Dit houdt in dat ik een overzicht probeer te houden over de verschillende functies in het bestuur en een hoop vergaderingen zal leiden. Ik zal er uiteraard naar streven deze vergaderingen zo efficiënt en overzichtelijk mogelijk te laten verlopen.

 

Ik woon momenteel in Hoevestein, één van de sterflats rond de campus. In 2016 ben ik vanuit Den Haag hier heen verhuisd om te beginnen met de opleiding Biologie. Op het moment is het nog steeds niet helemaal zeker wat ik met mijn opleiding ga doen, maar de ambitie om in het buitenland te gaan studeren is er wel. Qua hobby’s hoef ik me niet te vervelen, van muziek maken tot het prepareren van dieren en planten, ik vind van alles wel interessant om me mee bezig te houden. Verder kom ik graag buiten om in mooie gebieden lekker te fietsen of te wandelen.

Ik ben de komende tijd veel te vinden in het hok, dus kom gerust langs met een leuk verhaal of een goede vraag! :)

 

Vriendelijke groet,

Tanweer Joemmanbaks


Secretaris

Hallo,

 

Ik ben Tim Bosman, de secretaris van het 56ste bestuur van B.V.W. ‘Biologica’. Deze bestuursperiode zal ik de linkerhand zijn van Tanweer Joemmanbaks, de voorzitter van het 56ste bestuur. De mailtjes die je deze bestuursperiode naar Biologica stuurt zullen dus allemaal door mij verwerkt worden.

 

Ik ben geboren in Arnhem, en kom daar nog steeds elk weekeinde om daar te werken in Burgers’Zoo. Doordeweeks ben ik te vinden op mijn zolderkamer in Hoevestein. Ik zit in het derde jaar van mijn biologie BSc en doe de major moleculaire en cel biologie. De vrijekeuzevakken waar ik momenteel mee bezig ben zijn vooral genetica en bio-informatica vakken. Het is mogelijk dat ik mijn MSc ga doorzetten in deze richting. Mijn andere grote passie is onzinnige berichten op de mail versturen.

 

Stuur gerust een mailtje,

Tim


Penningmeester

Hey iedereen,

 

Ik ben Harald Holm, de nieuwe Penningmeester van het 56ste bestuur. Dat betekent dat ik de boekhouding voer, declaraties beoordeel en honoreer, de commissiepenningmeesters ondersteun en de algemene financiële gezondheid van B.V.W. 'Biologica' in de gaten houd. Je zal me vaak bij de activiteiten van B.V.W. Biologica vinden of in het Hok. Ik heb vroeger al in Wageningen gewoond, maar ben echt opgegroeid in Utrecht.

 

Sinds vorig jaar januari woon ik met drie vrienden en medebiologen in een appartement in Wageningen. Je kan over ons huis lezen in de Missing Link van afgelopen kerst. Als tweedejaars student ben je bezig met de keuze van je major en mijn keuze is gevallen op Molecular and Cell Biology.  Als ik niet bezig ben met m’n studie of bestuursactiviteiten ga ik graag uit met vrienden of chillen. Ik hou ook erg van koken en volg rugby van tijd tot tijd.

 

Heb je nog vragen, dan kan je me altijd mailen of persoonlijk aanspreken als je me tegenkomt.

 

We komen elkaar vast eens tegen!

 

Harald


Commissaris PR

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Anne Kimpel en ik ben de commissaris PR van het 56ste bestuur! Dit is mijn tweede halfjaar in het bestuur, maar ik ben nog steeds de jongste. Naast het organiseren van de uitreikingen voor Biologica, ben ik tevens aanwezig op meeloopdagen, open dagen en de AID-studiedag. Bovendien beheer ik deze website en de LinkedIn van onze vereniging en schrijf ik almanakstukjes voor zowel zuster- als broederverenigingen. Voor mijn functie zit ik ook automatisch in de ScriptCie, IntrodukCie en de MeeCie. Dat vond ik nog niet genoeg en daarom zit ik ook nog in de OuderdagCie.

 

Ik ben nu bezig met het tweede jaar van mijn studie en ga Major A, Molecular and Cell biology, volgen. 20 Jaar geleden ben ik geboren in het kleine dorpje Engelen, wat naast ’s-Hertogenbosch ligt. Ik heb 2 broertjes: Floris en Maarten. In mijn vrije tijd kijk ik graag series en lees ik boeken. In de winter ga ik het liefste skiën en in de zomer tel ik de uren af tot het weer winter is. Je kunt dus wel stellen dat ik in het verkeerde land ben geboren. In het weekend volg ik graag de Formule 1 en spreek ik af met vrienden.

 

Ik hoop je terug te zien op een van de vele activiteiten die onze commissies organiseren!

 

Liefs,

Anne


Commissaris Extern

Hallo iedereen,

 

Ik ben Martijn de Roij en komend bestuurstermijn zal ik de functie Commissaris Extern bekleden binnen het 56ste B.V.W. 'Biologica' bestuur. Dat houdt in dat ik me zal focussen op het zoeken en binden van sponsoren, verder onderhoud ik uiteraard het contact met huidige sponsoren. Vooral het vinden van nieuwe sponsoren is uitdagend en ik heb daar erg veel zin in. Al die leuke Biologica activiteiten moeten wel bekostigd worden natuurlijk.

 

Hiernaast ben ik uiteraard ook nog Biologie student (in mijn tweede jaar nu) en ga ik me specialiseren in de richting van ‘Molecular and Cell biology’ en doe ik nog een dubbele major ‘Ecology and biodiversity’ erbij. Verder zit ik nog bij de Missing Link, SponsCie en OuderdagCie, ook roei ik bij W.S.R. Argo. Ik sport heel graag en ga ook graag naar buiten met vrienden van de studie. Verder heb ik ook nog heel veel andere hobby’s, maar de voornaamste zijn wel lezen, reizen, films kijken, borrelen, muziek luisteren en een beetje fotograferen, maar met die laatste moet ik nog een beetje oefenen.

 

 

Martijn


Commissaris Studie

Hallo iedereen!

 

Ik ben Samantha Popma en ik ben de Commissaris Studie van het 56ste bestuur. Dit betekent dat ik mee kan praten bij verschillende vergaderingen en mijn mening mag uiten over zaken die onze geweldige opleiding aangaan. Dat doe ik bijvoorbeeld bij de vergaderingen van de OpCie, waar de opleidingscommissie vergadert over de inhoud en het verbeteren van de studie. Universiteitsbreed bespreek ik met studiecommissarissen van andere studieverenigingen problemen waar we tegen aanlopen en ook wisselen we ideeën uit om het onderwijs in Wageningen te verbeteren. Om Biologica en de Wageningse biologen landelijk te vertegenwoordigen ga ik één keer in de maand naar het LOBS, het landelijk overleg biologie studenten. Hier neem ik een kijkje onder de sluier van hoe andere universiteiten bepaalde zaken aanpakken en op die manier kom ik veel te weten over biologiestudenten in heel Nederland. Voor mijn functie zit ik ook in de EducaCie en zo kunnen we samen leuke en leerzame activiteiten organiseren voor de studenten van onze opleiding.

 

Nu een beetje over mezelf, ik ben 20 jaar, tweedejaars bioloog en ik kom oorspronkelijk uit Hengelo (Overijssel). In Wageningen woon ik in een huis met vier andere meiden, van wie twee biologen, en mijn kat Kilo :) . Ik houd zeer van mijn studie en ben er ook veel mee bezig, maar als ik niet met mijn neus in de studieboeken zit, lees ik graag boeken en kijk ik series. Voor vragen kunnen jullie altijd langskomen in het hok of mij een mailtje sturen en ik zie jullie graag op alle komende Biologica activiteiten!

 

Groetjes,

Samantha Popma


Commissaris Commissies

 

Hoihoi!

 

Ik ben Naomi Berbée en jullie Commissaris Commissies van het 56ste bestuur. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de communicatie tussen het bestuur en commissies en dat alles goed verloopt met de commissies. Ook worden door mij de nieuwe/jaarlijkse commissies opgericht. Wil je heel graag lid worden van een commissie en weet je nog niet welke? Vul dan de commissie-interesse-enquête in op onze website. Daarna krijg je met mij te maken en zal ik zorgen dat je contact krijgt met de commissies. Mijn doel voor deze bestuurstermijn is om het voor commissies zo leuk en makkelijk mogelijk maken om activiteiten te organiseren.

 

Ik ben een wijze uit het Verre Oosten, ofwel ik kom uit Enschede. Ik ben 21 jaar en tweedejaars bioloog. Ik ga Major B doen, wat wil zeggen dat ik me verder ga verdiepen in Organismal Development and Adaptation. Op het moment woon ik samen met vier andere meiden en een kat (genaamd Kilo) samen in een huis in Wageningen. Ik ben vaak in het zwembad te vinden, maar ook gewoon lekker lezend in mijn bed. Dus mocht je willen weten welke boeken je echt gelezen moet hebben, kom dan naar mij! Het bakken van taarten en andere zoetigheid vind ik enorm leuk, helaas heb ik daar niet altijd veel tijd voor. In plaats daarvan kook ik daarom vaak (wat mijn huisgenoten enorm waarderen). Bij mijn ouders thuis had ik 3 cavia’s, dus kom bij mij met foto’s of filmpjes van cavia's of andere schattige dieren en dan zijn we sowieso ineens uren verder.

Ik hoop jullie terug te zien in het Hok en tijdens de vele activiteiten van onze commissies!

 

Liefs,

 

Naomi