Lidmaatschap


Lid worden

 

Ben je nog geen lid, maar wil je dit wel worden? Als lid van Biologica krijg je korting op boeken bij de Study Store en ben je welkom bij alle activiteiten van de vereniging. Tijdens deze activiteiten zie je ook de andere kant van het biologenbestaan. Via deze site kun je je meteen inschrijven. Je kunt ook het onderstaande formulier uitgeprint, ingevuld en ondertekend inleveren bij een van de bestuursleden in de biologenkamer (C0111), dan regelen wij de rest! Daarnaast kan ook altijd nog langskomen in de biologenkamer om een formulier op te halen. 

 

Download
INSCHRIJFFORMULIER BVW BIOLOGICA 2018.do
Microsoft Word document 96.0 KB

Om ook lid te worden van het NIBI (Nederlands Instituut voor Biologie) en daarbij het tweewekelijkse krantje, het Bionieuws, te ontvangen voor maar €20,- per jaar, kan je dit formulier invullen en inleveren in de biologenkamer: NIBI formulier. Ook dit formulier kun je afhalen in de Biologenkamer.

Wijzigingen

Ben je verhuisd of heb je een nieuw telefoonnummer, e-mailadres of IBAN? Stuur dan een mailtje naar bestuur.biologica@wur.nl of kom even langs in het hok om je gegevens te laten veranderen. Dit gebeurt namelijk niet automatisch!

Afmelden?

Mocht je je willen afmelden als lid van B.V.W. Biologica, dan kun je een mailtje sturen naar: bestuur.biologica@wur.nl. Vermeld in dit mailtje wel even je contactgegevens. Let op: Je wordt niet automatisch uitgeschreven bij de vereniging als je afstudeert!